STV Nyheder

Sara og Monopolet rykker ind i aftenshowet

Denne sommer står ’Aftenshowet’ i dilemmaernes tegn, når Sara Bro i selskab med sit trofaste Monopol vender danskernes aktuelle problemstillinger i programmet.

Ny digital producent på STV

Ny producent skal styrke selskabets satsning på affordable fiction og det digitale område.

STV henter Andreas Bense som har en fortid som redaktør hos DR Ung og som digital producent hos Wibroe, Duckert & Partners.

“I takt med at langt hovedparten af alt indhold indtages digitalt, især i de yngre målgrupper, mener vi det er nødvendigt med et endnu stærkere digitalt ben – det får vi med Andreas Bense. Derudover kommer Andreas med en bred erfaring, som kvalificerer ham både indenfor fiktion og non-fiktion” udtaler programdirektør Maria Thastum

Andreas Bense skal udover det digitale fokus bidrage til den fortsatte udvikling af genren Affordable Fiction, hvor han vil blive involveret i udviklingen både i Danmark, Norge og Sverige. Andreas kommer i det daglige til at referere til Fiktionschef Maria Hee, som udtaler: ”Med tilføjelsen af Andreas Bense får STV en kapacitet, som er vant til at tænke ud af boksen og udfordre konventionerne og som samtidig kan træde ind både som producent, showrunner og udvikler.”

Andreas Bense siger “STV er en spændende virksomhed, som fra første møde har gjort et glimrende indtryk og som kan tilbyde en meget interessant og bred vifte af opgaver på tværs af formater og genrer. Det er min fornemmelse, at her kan jeg både komme ind og bidrage med noget samtidig med jeg kan lære en masse og udvikle mig. Så jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af holdet.”

Yderligere kommentarer:

Maria Hee, hee@stv.dk, 2299 2627
Jonatan Jerichow, jonatan@stv.dk, 26 70 05 95

Fede forhold vinder TV-Prisen for bedste factual entertainment

Fede forhold, DR1, vandt tv-prisen 2021 for bedste factual entertainment over et stærkt felt af flotte konkurrenter.

STV er i gang med at producere tredje sæson af det originale parforholds- og livsstilskoncept til DR1, som har præsteret at blive en af de største stream succeser i Danmark. Også udlandet har vist stor interesse for det nyskabende og underholdende format, hvor Big Love indtil videre er solgt til 8 lande.

Udviklingschef STV, Birgitte Koefoed, udtaler: “Det er lykkes med en klar og væsentlig præmis om kærestekilo, at få lov til at komme helt tæt på parforholdets magelighed og for de fleste genkendelige kærligheds- og livsstilssituationer. Et superrelevant emne, som alle kan spejle sig i og som tager fat om et samfundsproblem, som er universelt. Holdet bag: Camilla Karlslund, Morten Sønniksen, Julie Elmquist, Simon Jeberg, Per Tapdrup og jeg er meget stolte og glade for branchens anerkendelse af Fede Forhold og formatets potentiale”.